Privacy verklaring

Privacyverklaring

Natuurlijk Puur , gevestigd aan de Kolkweg 7, 9987NH Zijldijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

​www.natuurlijkpuur.info ( Aline Uitham)

Kolkweg 7

9987NH Zijldijk

06-30620083

KVK: o1167452

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Natuurlijk Puur verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Betaalgegevens

- IP adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@natuurlijkpuur.info, dan verwijderen wij deze informatie.

Natuurlijk Puur neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Natuurlijk Puur maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Deze website wordt gehost door Mijnwebwinkel

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Natuurlijk Puur verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het uitvoeren van en communiceren van het bestelproces

- Het (automatisch) opstellen van de factuur van jouw bestelling

- Het afhandelen van jouw betaling via IDEAL

- Verzenden van onze nieuwsbrief ( alleen na aanmelding door jou zelf; je ontvangt deze niet automatisch na het plaatsen van een bestelling)

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren of om je vraag te beantwoorden

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken zodat je niet steeds je NAW gegevens hoeft in te vullen

- Om goederen en diensten bij je af te kunnen leveren via Post.nl

- Natuurlijk Puur verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Natuurlijk Puur neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Natuurlijk Puur) tussen zit. Natuurlijk Puur gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Microsoft windows 10 en Mijnwebwinkel.nl; myparcel.nl ( bij verzending) en molliepayments ( bij IDEAL betalingen)

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Natuurlijk Puur bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens                7 jaar > wettelijk geregeld belastingdienst              

Adres                                                                      7 jaar > wettelijk geregeld belastingdienst

email                                                                       7 jaar > wettelijk geregeld belastingdienst

betaalgegevens                                                7 jaar > wettelijk geregeld belastingdienst

Afmelden nieuwsbrief:                                wanneer jij je hiervoor afmeld ( onderaan de nieuwsbrief) ben je gelijk uit het systeem verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden- verwerkingsovereenkomst

Natuurlijk Puur verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Natuurlijk Puur blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Wij hebben verwerkingsovereenkomsten met de volgende bedrijven:

  • Mijnwebwinkel.nl.: voor het verwerken van je bestelling , het automatisch laten verzenden van de factuur,  aanmeldingen ontvangen voor de nieuwsbrief, contactformulier

- Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order , aanmelden voor de nieuwsbrief of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -

Zelf gebruik ik Mailchimp voor het versturen van nieuwsbrieven.  Om nieuwsbrieven te kunnen versturen (op naam), deel ik voor-, achternamen en e-mailadressen met Mailchimp. Mailchimp gebruikt deze gegevens om de nieuwsbrief te versturen en op naam te zetten. Daarnaast biedt mailchimp mij inzichten in wie de nieuwsbrief openen, hoevaak op welke link wordt geklikt, etc. 

  • ​Google:   Met Google deel ik gegevens om inzicht te krijgen in de bezoekers van mijn site.  

    Op de website worden via Google Analytics algemene bezoek gegevens bijgehouden: - IP adres - Tijdstip van bezoek - Gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyse van het bezoek- en klikgedrag op de website. Natuurlijk Puur gebruikt deze gegevens om de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.  De verkregen informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op opgeslagen servers in de VS. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie . Ook het privacy beleid van Google Analytics kan je hier vinden. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt om rapporten over de website te kunnen verstrekken en om de adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Natuurlijk Puur heeft hier geen invloed op. Natuurlijk Puur heeft Google geen toestemming gegeven om verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. De gegevens die met Google Analytics-informatie worden gedeeld zijn volledig geanonimiseerd.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Natuurlijk Puur gebruikt cookies. Bij het bezoeken van de website wordt je hierover via een pop-up bericht. Waarom wij cookies gebruiken en welke soorten lees je verderop in deze privacyverklaring.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Natuurlijk Puur en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@natuurlijkpuur.com

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Natuurlijk Puur wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Natuurlijk Puur neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@natuurlijkpuur.info

​Extra info over het gebruik van cookies 

Welke cookies gebruiken wij en waarom?

Functionele cookies

Winkelwagen:  Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookiekeuze:  Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookie

Analytische / tracking cookies:

Google Analytics: om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, welke pagina's veel gelezen worden

Advertenties:

Facebook Pixel

Social Media

Facebook : Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

AddThis: Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites.

 

 

 

 

 

 

 

Wil je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.com.

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

© 2018 - 2019 Natuurlijk Puur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.