PLASTIC NEUTRAAL

Elke week krijgen we gemiddeld 5 gram1 aan plastic binnen via ons eten, ons drinken en door de lucht die we inademen. Dat is vergelijkbaar met een pinpas. En hoewel we het niet direct merken heeft dit een nadelig effect op onze gezondheid. Ook de natuur heeft onder ons plastic gebruik te lijden. Je kent vast de beelden van zeedieren verstrikt in visnetten, in plastic zakken, verpakkingen in de bosjes of zoals in Groningen, een zeemeeuw met een mayonaisedoosje van een bekend merk om de snavel. 

De bewustwording dat we er nu echt wat aan moeten doen, begint bij steeds meer mensen te komen. Veel mensen leven als zoveel mogelijk plasticvrij. Ook wij bij Natuurlijk Puur willen daar aan tegemoet komen, waar dat bij onze producten haalbaar is. En voor het deel waar dit (nog) niet lukt, hebben wij er voor gekozen om het plastic afval project van Corsair Group via CSRnow te steunen om plastic neutraal te worden. 

Als klant kan jij ook plastic neutraal worden! Via CSRnow kan je je aanmelden en kan je bepalen voor hoeveel jaren je plastic neutraal wilt zijn. Voor mij als mens heb ik er voor gekozen om direct voor mijn hele leven à € 1000,= plastic afval op te laten ruimen.  In het project werken we samen met Corsair die zorgt voor het opruimen van het plastic afval en het omzetten ervan naar geavanceerde bio-olie. In Thailand hebben we nu met diverse hotelketens, autobedrijven en organisaties samenwerkingen om hun plastic afval te scheiden en op te halen! Met  jouw bijdrage kan je zelf plastic neutraal worden en kan je binnenkort ook de plastic credits in de webshop gebruiken!

Bron: Onderzoek Universiteit van Newcastle, Australië i.o.v. WNF

Sorteer op
 • 1 JAAR

  1 jaar Plastic Neutraal
  1 jaar Plastic Neutraal

  Gemiddeld gebruiken we per persoon 50 kilogram plastic per jaar. Met dit kado ruim je voor 1 jaar aan plastic afval op! Leuk voor jezelf om plastic neutraal te worden èn als kado voor familie en vrienden!

  Met dit product:

  -…

  € 10,00
 • 5 JAAR

  5 jaar Plastic Neutraal
  5 jaar Plastic Neutraal

  Gemiddeld gebruiken we per persoon 50 kilogram plastic per jaar. Met dit kado ruim je voor 5 jaren aan plastic afval op! Leuk voor jezelf om plastic neutraal te worden èn als kado voor familie en vrienden!

  Met dit product:

  -…

  € 49,00
 • 10 JAAR

  10 jaar Plastic Neutraal
  10 jaar Plastic Neutraal

  Gemiddeld gebruiken we per persoon 50 kilogram plastic per jaar. Met dit kado ruim je voor 10 jaren aan plastic afval op! Leuk voor jezelf om plastic neutraal te worden èn als kado voor familie en vrienden!

  Met dit product:

  -…

  € 99,00
© 2018 - 2022 Natuurlijk Puur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel